Word op maat

Behalve cursussen in Word biedt Ter Zake Word een aantal maatwerkoplossingen waarmee we je helpen de kwaliteit van jouw organisatie te verbeteren.

Word templates

Geen tijd of onvoldoende kennis om zelf een Word template voor jouw organisatie te maken? Ter Zake Word helpt! Wij maken de template geheel volgens jouw wensen. Door te werken met een template op maat bespaar je gegarandeerd tijd én geld.

Bij het maatwerk document dat opgeleverd wordt krijg je een duidelijke handleiding van ons. Die zorgt ervoor dat iedereen in jouw onderneming op dezelfde manier gebruik maakt van het systeem. Ter Zake Word regelt op die manier dat je jouw maatwerksystemen makkelijk zelf kunt beheren en onderhouden.

Word mailing

Het versturen van mailings kost vaak veel tijd. Veelal gaan nieuwsbrieven via een e-mail marketing programma of marketing automation programma. Toch worden er nog documenten, nieuwsinformatie of brieven handmatig per e-mail verstuurd. Ook dit kan geautomatiseerd. Desgewenst kunnen wij dit periodiek voor jou verzorgen.

Wij kennen ook een compleet mailing systeem. Hiermee regel jij dat mails automatisch worden verstuurd, wie zich uitschrijft of welke mailing ze hebben ontvangen bijvoorbeeld. Deze complete mailing is een samenwerking tussen Outlook en Excel. Benieuwd hoe dit werkt? Neem dan contact op met Ter Zake Excel.

Word brieven

Wil jij een brief per post sturen naar jouw klanten? Wij ontzorgen jou volledig.
Niet alles is elektronisch te verwerken. Er zijn bedrijven die facturen, een uitnodiging of bijvoorbeeld een attentie per post naar haar klanten willen versturen. Dit kost veel tijd.
Laat Ter Zake Word helpen! Zo kunnen wij jouw brief opstellen én zorgen voor de verwerking hiervan, zodat jouw klanten tijdig de poststukken ontvangen zoals bedoeld. Het enige wat jij hoeft te doen is het doel aan te geven en de betreffende adressen!

Ben je nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Maak vrijblijvend een afspraak met ons.

Cursus

Bekijk de cursus mogelijkheden

Templates

Bekijk onze templates