Ter Zake Word helpt!

Het verbeteren van jouw Word kennis of jou volledig ontzorgen is ons dagelijkse werk. Bij ons zijn jouw wensen het uitgangspunt van onze services. Wij bieden cursussen, maatwerk documenten, verzorgen jouw mailings of regelen het versturen van jouw poststukken.

Uniek zijn wij door onze “all in” formules, waarmee we jou volledig ontzorgen. Bij ons krijg je altijd maatwerk én service tot aan je pensioen en daarna. Hoe wij dit allemaal doen? Dat leggen wij je graag uit.

Inventariseren

Wij inventariseren vooraf jouw wensen. Wat wil je bereiken met jouw mailing, wat moet het poststuk vertellen of waarom wil je een bepaald document verwerken? Bij iedere cursist inventariseren wij het niveau, aan de hand van een instaptoets, én persoonlijke wensen van Word functies.

Advies

Na het inventariseren brengen wij een advies uit. Dit kan gaan over de duur van de cursus en de groepssamenstelling, maar ook hoe we snel en accuraat het document van jouw wensen kunnen opleveren. Bij ons sta je nooit voor verrassingen!

Word product

Een cursus of een maatwerk document? Je ontvangt bij ons altijd een handleiding. Na de cursus lees jij de besproken onderwerpen dus gemakkelijk door. Een maatwerk document is zo ook werkbaar voor collega’s binnen de organisatie en maakt het niet persoonsafhankelijk.
Al onze producten zijn gebaseerd op documenten waar jij mee werkt in de dagelijkse praktijk. Voorbeelden in de cursus zijn praktijkvoorbeelden en documenten zijn altijd afgestemd op jouw Wordversie en conform jouw huisstijl.

Met onze documenten en cursussen kun je altijd direct aan de slag!

Vragen

Bij ons krijg je service tot aan je pensioen en daarna bij afname van een product. Omdat wij in-company cursus geven, heb jij de mogelijkheid om direct vragen te stellen over jouw eigen documenten.
Geen product afgenomen? Ook dan ben je altijd welkom met jouw Word vragen. Ons motto is niet voor niets: Ter Zake Word helpt!

 

Word Tips

Werk je met Word? Ter Zake Word helpt jou om snel en effectief te werken. Ontvang nu gratis onze Word tips, nieuwe templates en Word ontwikkelingen in je inbox.

Aanmelden nieuwsbrief